Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, va intampinam cu respect, seriozitate si profesionalism. Echipa noastra formata din ingineri, designeri si personal calificat e pregatita sa va puna la dispozitie servicii de calitate.

Cum fiecare lucrare de amenajare este unica, impreuna cu dumneavoastra vom detalia si stabili etapele si cronologia executiei lucrarii, astfel incat implemantarea proiectului sa faca obiectul functionalitatii, esteticii si cromaticii dorite.

La Next Garden, dam viata si punem in valoare fiecare spatiu. Avem posibilitatea de a ne conecta cu o parte din elementele naturii (plante, apa, pamant etc. ). De aceea, satisfactia si aprecierea clientilor nostri pentru lucrarile implementate ne dau serioase motive de satisfactie si ne ajuta sa devenim mai buni in ceea ce facem.

Cum amenajam gradina?

Amenajarea propriu-zisa a gradinii presupune deplasarea unei echipe de specialisti la fata locului cu scopul de a culege cat mai multe informatii legate de viziunea clientului, sol, posibilitatea de irigare, imprejurimi, arhitectura imobilului. In cadrul aceleiasi vizite, vom intocmi o schita la scara a terenului, schita ce va fi utila designerului in efectuarea unui proiect 2D sau 3D.

Urmatoarea intalnire va avea drept scop prezentarea simularii computerizate, moment in care, daca este cazul vom putea face ultime modificari astfel incat viitoarea gradina sa fie realizata exact asa cum doriti!

La cererea dumneavoastra, Next Garden va pune la dispozitie servicii complete de amenajare precum:

Plantare

Operatiunea de plantare presupune una dintre cele mai importante etape in cadrul unei amenajari peisagistice. Aici, inginerul horticol va dirija pregatirea corespunzatoare a terenului in baza studiilor facute inainte de inceperea lucrarilor si va avea grija sa creeze o armonie prefecta intre plante si sol, pozitie fata de lumina, umiditate, fertilitate.

Detalii

Sisteme automate de irigat

Importanta unui sistem automat de irigat intr-o gradina de la care avem pretentii este de necontestat, iar avantajele constau in faptul ca aceasta automatizare ofera:

  • irigarea gazonului, plantelor se va efectua exact atunci cand acestea au nevoie de apa, nefind conditionate de disponibilitatea gradinarului;
Detalii

Sisteme pentru drenaj

Lucrarile legate de drenajul solului sunt operatiuni usor de realizat si se vor executa atunci cand specialistul va constata ca solul pe care urmeaza sa se construiasca gradina sau spatiul verde are un grad scazut de permeabilitate. De asemenea, pe terenurile cu intindere mare, montarea sistemelor pentru drenaj este obligatorie.

Detalii

Gazon

Un gazon perfect in propria curte este visul fiecaruia, indeosebi acelora dintre dumneavoastra care ati avut ocazia sa-i admirati adevarata valoare in gradinile englezilor, germanilor, francezilor. Un gazon perfect este caracterizat prin densitate, uniformitate si estetica, iar obtinerea acestuia presupune punerea intr-o buna practica a lucrarilor legate de pregatirea solului, cat si alegerea corespunzatoare a tipurilor de seminte.

Detalii

Pavaje

Pavajele din piatra naturala sau cele din beton disponibile intr-o mare varietate de forme si culori, pe langa utilitatea care o ofera, sustin accentuarea impactului vizual punand in valoare atat liniile casei, cat si spatiul verde. Fie ca doriti sa folositi pavajele in amenajarea gradinii ori in scop industrial, specialistii nostri sunt oricand pregatiti sa va ofere consultant si servicii de montaj cu materiale de buna calitate.

Detalii

Iluminat festiv

Deoarece spatiul exterior al locului unde traim ne relaxeaza si ne face sa uitam de nevoile zilnice, in perioada sarbatorilor de iarna, ornam casa si gradina dumneavoastra in spiritul Craciunului. Decoratiunile exterioare de Craciun au luat amploare la noi in tara de foarte putin timp fiind preluat de la americani, care de la an la an isi impodobesc spatiul verde cat si casele intrecandu-se in estetica si bun gust.

Detalii

Intretinere

Intretinerea unei gradini recent amenajate presupune efectuarea unor succesiuni de lucrari, care se vor aplica personalizat pentru fiecare gradina in functie de anotimp, arie geografica, scopul functional si estetic.

Detalii

Deszapezire

Deszapezirea poate fi executata manual sau mecanic, in functie de dificultatea lucrarii:

  • indepartarea zapezii de pe alei si trotuare;
Detalii