Iluminat festiv

Iluminat festiv

Deoarece spatiul exterior al locului unde traim ne relaxeaza si ne face sa uitam de nevoile zilnice, in perioada sarbatorilor de iarna, ornam casa si gradina dumneavoastra in spiritul Craciunului. Decoratiunile exterioare de Craciun au luat amploare la noi in tara de foarte putin timp fiind preluat de la americani, care de la an la an isi impodobesc spatiul verde cat si casele intrecandu-se in estetica si bun gust.

Desigur acest serviciu il executam si noi de 5 ani, fapt ce ne-a facut sa fim mai buni, cu mai multe idei si mult mai calitativi; materialele si instalatiile folosite de noi fiind de o calitate superioara fata de produsele aflate in magazinele de bricolaje.

In momentul in care decoram casele cu lumini exterioare de Craciun, alpinistii nostrii sunt foarte atenti in postarea cablurilor de curent electric pentru o estetica remarcabila chiar si in timpul zilei cand instalatiile sunt nefunctionale, incercand astfel sa nu perforeze elementele casei.

Instalatiile luminoase de Craciun pe LED folosite de noi ofera o economie la consumul de curent electric, iar factura la energia electrica va creste insesizabil.